Stadin Friidua houkuttavat hedelmät, joissa on lehtiä tai oksankappaleita mukana: ”Joskus olen miettinyt,mikä minua viehättää siinä,kun myymälässä näen hedelmän kannassa joko palan oksaa tai puun lehden? Ostan sen aina. Nyt kaupoista saa tuokkosellisen espanjalaisia klementiinejä,joissa jokaisessa on mukana oksanpala ja runsaasti lehtiä.Ostin heti.Johtuuko tällaisten hedelmien lumo ehkä luonnon läheisyydestä? Liittyykö siihen tuoreuden tuntu? Vai maan läheiset värit,keltainen,vihreä ja oksan ruskea? Silmän iloa.Syntyy kaipuu jonnekin sinne,missä näitä hedelmiä voi poimia suoraan puusta.Istahtaa puun alle,kuoria ja syödä.On totta,että tämmöinen pakkaus hedelmineen herättää ostohalun muissakin eikä vain minussa.Pohjolan talveen on lähetetty palanen etelän aurinkoa.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)