Kulutusjuhla

Vauvojen kosteuspyyhkeillä voi myös mm. näppärästi putsata omat kasvot

Iskunvaimennin-blogissa kehutaan vauvojen kosteuspyyhkeitä omassa kasvojenhoidossa: ”Vannon lähes kaikessa lapsenhoidossa pylly- eli kosteuspyyhkeiden nimeen. Niillä voi pyyhkiä ne pyllyt, posket, vaatteiden tahrat, pöydät ja melkein mitä vaan. Ainoa oikea pyyhe on Natusan First Touch extra sensitive baby wipes. Sopivan pehmeän öljyisiä, hajuttomia ja pakkauksessa kosteuden säilyttäviä. Nyt olen kehittänyt pyyhkeille uuden hirrrvveen, hirrrveen hyvän käyttötarkoituksen: omien kasvojen puhdistus. Lähtee muuten silmämeikki ja muut moskat naamasta kertalaakista. Pintakuiva iho jää ihanan pehmeäksi. Ja on rahtusen halvempaa kuin vastaavat kasvoille tarkoitetut liinat tai luottomerkkieni Biothermin tai Vichyn putelit.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tästä tuli flashback vuosiin, jolloin luin amerikkalaisia säästövinkkejä. Mielikuvani oli, että ”vauvapyyhkeet” oli yksi usein mainituista artikkeleista, mutta ei Dollar Strecher -sivustolla niistä ihan hirven montaa osumaa ollut. Mutta ainakin yksi resepti itse tekemisestä, jonka ehkä voisi yhdistää vinkkiin kankaasta paperin tilalla? http://www.stretcher.com/stories/980706a.cfm