Kulutusjuhla

Victor Ek ansaitsee kiitokset muuttopalvelustaan

Lauri Järvilehto oli tyytyväinen ostamaansa muuttopalveluun: ”Muuttopäiväksi tilasimme vielä muuttoapua Victor Ek -nimiseltä firmalta. En muista, milloin olisin saanut parempaa palvelua. Ensinnäkin, paikan päälle tulleet kolme muuttomiestä olivat rautaisia ammattilaisia. Heidän työnsä seuraaminen oli melkein kuin olisi tarkastellut pitkälle hioutunutta tanssiesitystä: muuttoautto täyttyi sentin tarkkuudella, kun ammattimiehet osasivat hoitaa hommat. Lisäksi muuttomiesten kanssa oli mahtavaa rupatella kantamisen lomassa kaikesta maan ja taivaan väliltä, musiikinteoriasta muuttomiehen arkeen. Jos tarvitset muuttoapua, voin suositella Victor Ek:in palveluita täysin rinnoin.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Täytyykin vinkata siskolle, hän kun on etsimässä juurikin muuttofirmaa. 🙂

  2. Mulla täysin päinvastaista kokemusta ko. firmasta. Miehet ja kalusto tulivat myöhässä, ei riittävästi pakkausmateriaalia, ja homma venyi huomattavasti sovistusta. Tähän vedoten yrittivät myös laskuttaa enemmän kuin aluperin sovittu. Lisäksi muutossa hajosi tavaraa ja asuntoonkin tuli vaurioita. En käytä enää toiste.