Kulutusjuhla

Pölypussit netistä: hinnassa ehkä hieman häviää, mutta helppoudessa voittaa

Ritva testasi pölypussien ostamista netistä: ”Tilaus sisään sunnuntaina ja tiistaina pussit olivat jo postilaatikossa. Kappalehinnassa ehkä häviän hieman mutta helppoudessa voitan, joten aion hoitaa asian jatkossakin kotisohvalta.

Minä käytin Findustia, mutta näyttää näitä olevan monia muitakin. Ainoa pieni miinus oli että kahteen imuriin tulevat pussit tulivat pakattuna kahteen eri lähetykseen, joten ihan ekologisin ei toimitustapa ollut. Perustelivat asiaa sillä että näin mahtuu postiluukusta kotiin asti eikä tarvitse hakea postitoimipaikasta.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Enkö ole aikaisemmin muka täällä mainostanut mielestäni kohtuuhintaista ja jopa vanhoja merkkejä löytyviä pusseja tarjoavaa palvelua eli http://www.pussit.net *tsihih*. On auttanut montaa kaveriakin, jolla on vanhat pölkkärit jne. Itse tilaan täältä, koska aina ei lähikaupasta löydy sopivia… Nopea ja luotettava!