Kulutusjuhla

Hiusmuotoilutuotteita pitäisi saada pikkupakkauksissa

Exme haluaa hiustenmuotoilutuotteita pienissä pakkauksissa: ”Ostin myös muotovaahtoa, koska täysin pitelemättömät hiukseni ovat saavuttaneet mitan, jossa ne voi letittää ranskalaisille leteille. Muotovaahtoa ei myydä tarpeeksi pienissä pakkauksissa kaltaisilleni no nyt mä kyllä ajan hiukset kokonaan pois -ihmisille, vaan aina kun olen ostanut pullon, siitä on puolet jäljellä kun kyllästyn hiuksiini. Samoin on hiusvahan laita; sen aika on silloin, kun hiukset ovat 2 cm pituiset ja aina jostain omituisesti lysyssä tai pystyssä. Ja aina sitä vahaa jää, kun kasvatan tukkaa tai siirryn 3 mm siiliin.

Pitäisi olla pieniä purkkeja. Pieniä!” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Vahat on yleensä vielä älyttömän riittosia, joten minulla ainakin yksi vahapurkki kestää vuoden. Sinänsä kiva säästö, toisaalta olisi myös kiva kokeilla erilaisia ominaisuuksia, mutta ei viitsi ostaa viittä purkkia kaappiin ”homentumaan”.