Kulutusjuhla

Oatlyn mangolla ja appelsiinilla maustettu kaurajuoma on herkkua

Elina lähetti sähköpostia, sillä hän halusi kehua tuotetta:

”Silläkin uhalla, että kuulostan ihan mainokselta, haluan kehua Oatlyn uutta mangolla ja appelsiinilla maustettua kaurajuomaa.

Voi tavaton, miten hyvää! Samettisen pehmeää ja raikasta. Mahakin tykkää pehmeästä koostumuksesta. Juoma ei ole liian makeaa, eikä liian kitkerää, kuten mangon makuiset tuotteet usein ovat. Toimii sekä sellaisenaan juotuna, että esimerkiksi smoothien pohjana.

Juoma on oikeasti niin herkullista, että piti ihan lähettää firmallekin palautetta asiasta. Toivoin lisää makuja. Esimerkiksi joku marjamaku olisi varmasti ihan superhyvää. Oatlyn edustaja kiitti pikaisesti palautteesta ja lupasi toimittaa ehdotukseni tuotekehitysosastolle.”

1 Comment

  1. Jännää tuossa tuoteselosteessa se mangososeen ja mangon määrä 1 % + 1 %, appelsiinia 8 %…. en minä sillä, varmasti on hyvää 😉