Kulutusjuhla

”E-kirjojen ostaminen olikin niin helppoa ja kätevää”

Lotta Backlund innostui e-kirjojen ostamisesta: ”Mr. Penumbra’s 24-hour bookstore kuulosti TÄYDELLISELTÄ. Se kuulosti jopa niin täydelliseltä, että klikkasin itseni heti Amazoniin. Samana päivänä oli kuitenkin postilaatikosta tupsahtanut sellainen postin kortti, että minua odottaa paketti postitoimistossa. Tajusin, että nehän ovat ne kirjat jotka tilasin Amazonista silloin puolitoista kuukautta sitten. Puolitoista kuukautta tuntui hirvittävän pitkältä ajalta odottaa kirjaa, joka vaikuttaa hyvältä, ja jonka kimppuun halusin heti. Hetken pohdittuani menin siis iPadin omaan e-kirjasovellukseen iBooksiin, mutta sehän on tarjonnaltaan aivan surkea! Niinpä tein sen. Latasin iPadille Kindlen. Ja menin heti Amazoniin ostamaan Mr. Penumbran 24-hour bookstoren. Ja se oli NIIN helppoa ja NIIN nopeaa ja NIIN kätevää, ja ihmettelen suuresti ellei tämä kaikki nyt lopu niin että toi iPad kasvaa kiinni mun käteen ja/tai konkurssiin.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisalle)

1 Comment

  1. Just silleen sopivasti luin tämän pätkän samana päivänä kuin tämän blogipostauksen Kindlen vähemmän mairittelevista piirteistä…