Hehkuvainen ei usko, että kun tulot kasvavat, niin menotkin kasvaisivat automaattisesti yhtä paljon: ”Suuremmat tulot = suuremmat menot? Kyllä ja ei. Ihan niin masokisti en ole, että kitkuttelisin jos ei ole pakko. Mutta niin rikkaaksi en ole ruvennut, ettei kulutuksen rajoja tarvitsisi miettiä. Oikeastaan niitä rajoja onkin syytä miettiä vasta sitten kun tienaa vähän enemmän. Pienet tulot eivät jätä valinnanvaraa; kun raha ei riitä oikeastaan edes pakollisiin menoihin niin eipä juuri tarvitse miettiä mihin sen käyttäisi. Mutta kun tärkeiden juttujen jälkeen käteen jää vielä vähän hiluja, on syytä hiukan harkita mihin niitä viljelee.

Olen tainnut saavuttaa oman normaalikulutukseni lakipisteen, sillä kuukausipalkasta näyttää (erityisesti yrittämättä) jäävän aina suunnilleen saman verran säästöön. Elän sellaista elämää mihin minulla on varaa.” (Mari Koo, kiitos linkistä, Joku!)