Maija puolustaa appelsiineja: ”Jos tekisin itselleni jonkinlaisen epäolennaisten taitojen CV:n, siinä lukisi ainakin Hyvä valitsemaan hedelmiä. Olen juuri se tyyppi, joka hedelmätiskillä puristelee ja punnitsee kypsyyttä ja mehukkuutta rasittavuuteen asti.

Syön päivittäin hedelmiä ja minun olisi hyvin vaikea valita niistä yhtä suosikkia, mutta aika korkealle listalla yltäisi varmasti appelsiini. Olin pöyristynyt taannoin lukemastani uutisesta, jonka mukaan appelsiinien kulutus on laskenut, koska ne koetaan hankaliksi kuoria. Ihmiset, mikä teitä vaivaa? Hyvä appelsiini on mehukas, muhkea, makea ja kirpsakka yhtä aikaa – ja todellakin kaiken vaivan väärtti. Ja mistä sellaisen tunnistaa? Hyvä appelsiini on painava (kevyt on yleensä kuiva) ja kuorestaan sopivasti pehmeä ja sellainen… no, hyväntuntuinen. Ostakaa, ne ovat nyt sesongissakin!” (Mari Koo)