Reissausta ja ruokaa -blogissa kerrotaan Helsingin Vanhan ylioppilastalon sunnuntain kirpputorista: ”Kirppispaikka maksaa 32 euroa ja siihen kuuluu kaksi pöytää. On siis kätevää jakaa paikka kaverin kanssa, jolloin kulujakin tulee kohtuulliset 16 euroa per henkilö. Paikalle voi tulla pöytää laittamaan kello 9 ja kirppis on auki kello 10–15. Tosin heti pöytää laittaessa viereen tuli monia jo katselemaan, jos joukossa olisi todellisia löytöjä. Pöytä pitää olla tyhjä kello 15.30.
Kirppispaikkamme. 32 euron hintaiseen paikkaan kuului kaksi pöytää, joten pöydät ja kulut on hyvä jakaa kaverin kanssa.

Kirppispaikkamme. 32 euron hintaiseen paikkaan kuului kaksi pöytää, joten pöydät ja kulut on hyvä jakaa kaverin kanssa.

Myin pelkästään kirjoja, koruja, DVD:itä, koriste-esineitä, astioita ja sen sellaista roinaa. Pöydänpitokulujen jälkeen käteen jäi 47,70 euroa, joten olen hyvin tyytyväinen. Myin kaiken tosi halvalla, 0,10 – 3 eurolla, koska minulle oli tärkeää päästä roinasta eroon. Jos joku asiakas kysyi hintaa, eikä tavara meinannut lähteä mukaan, huikkasin aina vielä huokeamman hinnan perään. Yleensä kuitenkin ostajat olivat yllättyneitä hintojen edullisuudesta.” (Mari Koo)