Kulutusjuhla

Falafelhampurilainen maistuu paremmalta kuin peruskasvishampurilainen

EE kehaisee Hesburgerin falafelhampurilaista: ”Normi kasvispihvi on yleensä kuivasta raasteesta kokoon puristettu, ei maistu miltään, ei tarjoa haukatessa mitään purutuntumaa ja syödessä alkaa miettiä etteivät ne ravintoarvotkaan täytä vaatimuksia. Jos hampurilainen olisi hyvä, sellaisen voisi silti syödä joskus että tulisi iloiseksi – toivon todella että ne tavalliset jauhelihapihvit maistuvat paremmalta, muuten suosiossa ei ole logiikkaa.

Falafelpihvi maistuu siltä että se on oikeasti tehty pavuista. Kun hampurilaiseen vaihtaa vielä niiden normiliukasteiden tilalle valkosipulimajoneesin, syö sitä jo tyytyväisenä. Toivottavasti se pysyy valikoimissa ikuisesti! Tämä viestinä Hesburgerille, kuponkeja saa lähettää. Vaikka oikeasti toivon että hampurilaisketjut kaatuisivat yksitelleen ja niiden tilalle perustettaisiin kalakukkobaareja.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Minusta Hesen falafelpihvi on aika karsea. Jos haluaisin syödä falafelia, menisin falafelpaikkaan (jossa ne maistuvat paljon paremmilta). Hesen entinen kasvispihvi oli herkullinen, en ymmärrä miksi se piti pilata.