Tallinlanna-blogi kertoo tallinnalaisesta vaatteidenvaihtobisneksestä: ”Changeroomin idea on yksinkertaisen nerokas: minä vien kauppaan vanhoja, hyväkuntoisia vaatteitani ja voin vaihtaa ne vanhoihin, mutta itselleni uusiin käytettyihin vaatteisiin. Vaatteet viedään Changeroomiin, myyjä arvioi ne ja antaa kunnon sekä pukineen arvon mukaan jokaiselle vaatekappaleelle 1-5 tähteä. Hyväkuntoisesta puserosta voi saada kaksi tähteä, lähes käyttämättömästä talvitakista viisi tähteä. Asiakkaalle luodaan oma asiakaskortti, jotta vaihtoja voi tehdä milloin haluaa.

Liike ei ota vastaan kuin hyväkuntoisia vaatteita, mieluiten merkkivaatteita, jotta valikoima ei muuttuisi lumpputoriksi. Vaatteita voi vaihtaa itselleen kertyneillä tähdillä, mutta jokaisen vaatevaihdon yhteydessä maksetaan lisäksi kuusi euroa. Periaattessa kyse on siis osittaisesta vaihtokaupasta, vanhoilla farkuilla ja kuudella eurolla voi saada itselleen esimerkiksi lähes käyttämättömän kenkäparin.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisalle)