Kulutusjuhla

Aku Ankkojen säilytyskansioiden tilaus oli mutkikasta

Arkitehti halusi tilata Aku Ankkojen säilytyskansioita Italiaan. Se ei onnistunutkaan noin vain: ”Kirjautumalla tilaajatunnuksillani kaupan asiakkaaksi näin kyllä, ettei ulkomailta voi tilata. Päätin ignoroida asian täysin ja tilata kansiot Muorin osoitteeseen. Minähän maksan nämä suomalaisella verkkopankilla enkä jollain epäluotettavalla luottokortilla tai PayPalilla. En saanut kaupasta tilausvahvistusta sähköpostiini, mutta tilaus näkyi kronologiassa ja tilitapahtuma verkkopankissa. Ehkä asia on OK.
Omasta mielestäni olen oikeutettu tilaamaan vaikka rekkalastillisen akkarikansioita Patagoniaan, mikäli maksan kansiot ja lähetyskustannukset. Hmph.”
Arkitehti teki tilauksen 12. tammikuuta. Viisi päivää myöhemmin hän lähetti viestin asiakaspalveluun, koska tilausvahvistusta ei ollut tullut. Vastausta ei kuulunut, joten Arkitehti pyysi Muorin soittamaan asiakaspalveluun, ja sitä kautta asiaa luvattiin selvittää. 1. helmikuuta kansiot saapuivat Postiin noudettavaksi. 3. helmikuuta verkkokaupan asiakaspalvelu vastasi sähköpostilla ja ilmoitti, että tilaus on lähtenyt.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Itse olen tilannut usein eri lehtiä ulkomaille eri kaupoista. Olen maksanut suomalaisella kortilla ja itse hoitanut ylimääräiset postituskulut ja koskaan ei ole ollut ongelmia. Usein myös metsästän parhaita allenuskoodeja, koska niillä saa melko mukavasti hintaa alaspäin. Esimerkiksi juuri Aku Ankka-lehti oli kerran 30% alennuksessa ja mukaan sai vielä tilaajalahjankin.