Kulutusjuhla

Tamperelainen Supermyynti on vanhanajan aarreaitta

Eeva-Maria kehuu tamperelaista Supermyynti-kauppaa vanhanajan aarreaitaksi: ”Herra Kauppias tervehtii asiakkaitaan heti ovelta, antaa minulle luvan valokuvaamiseen, kun vastaan hänen kysymykseensä etten etsi mitään tiettyä asiaa tällä kertaa. Katselen vain, tällaisessa paikassa ei koskaan tiedä mitä hyllyjen välissä tulee vastaan. Kauppias siirtyy palvelemaan seuraavaa sisäänpoikkeajaa, miestä joka tarvitsee taulukoukkuja ja sitten seuraavaa, joka etsii tietynlaista paristoa sekä ajastinkelloa autotalliinsa. Ovi käy vähän väliä, vain harva kysyjä joudutaan käännyttämään pois pystymättä auttamaan häntä.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Supermyynti on ihan ykkönen! Käsittämätön valikoima kaikenlaista muutaman neliön liiketilassa. Hieno sekatavarakauppa v.2.0.

  2. Ihan parhaita kauppoja Tampereella. Jos muualta ei tunnu löytyvän kaipaamaa tuotetta, kannattaa poiketa Supermyyntiin. 😀