Kulutusjuhla

Värillä on väliä lenkkareissakin

Heidi osti uudet lenkkarit: ”Menin eilen urheilukauppaan ostaakseni uudet lenkkarit vanhojen rähjäisten tilalle. Edelliset lenkkarit olivat ostettaessa vitivalkoiset. Nyt ne ovat erilaisista puhdistusoperaatioista huolimatta kuraisen harmaat. Halusin siis värikkäät tossut. Sanoin myyjälle ”Haluan iloisen väriset lenkkarit”. Myyjä ojensi minulle pinkit kengät, joita sovitin ja sanoin ”Nämä minä otan”. Myyjä yritti höpistä jotain pronaatioista ja supinaatioista. Minä en moisesta piittaa, sillä lenkkitossujeni väri saa minut hyvälle tuulelle.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Onkin tosi fiksua ostaa omaan jalkaan mahdollisesti täysin sopimattomat lenkkarit vain siksi, että ne ovat omasta mielestä kivan väriset…

  2. Vääränlaiset kengät aiheuttavat paljon vaivoja sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. En voi käsittää, että juuri tuossa vaatekappaleessa voi pitää väriä tärkeämpänä kuin sopivuutta.