Kulutusjuhla

Juoksukengät netistä puolet halvemmalla kuin urheiluliikkeestä

Pekka Ryhänen kirjoittaa verkko-ostamisestaan: ”Juoksukengät ovat Suomessa todella kalliita. Käyttämäni Asicsin mallin ohjehinta on Intersportin verkkosivujen mukaan 219,00 euroa. Tosin paikallisessa Intersportissa oli ”tiukka tarjous” kyseisten lenkkareiden viime vuoden mallista 189,00 euroa. Suositusta englantilaisesta Start Fitness -verkkokaupasta tilattuna kengien hinnaksi tuli noin sata euroa toimituskuluineen. Kaupan päälle vielä laadukkaat juoksusukat.

Tosin kävin sovittamassa kenkiä Intersportissa, jotta osasin tilata sopivan kokoiset. Intersportin myyjä palveli loistavasti, mutta ymmärsi kyllä, miksi tilaan lenkkarit lähes puolet halvemmalla Englannista. Annoin myyjälle linkin, joten varmaan jatkossa hän tilaa itsekin sieltä.” (Mari Koo)

4 Comments

 1. Sama pätee naisten urheiluliiveihin. Suomessa Shock Absorber -liivit näyttivät ainakin talvella maksavan 59,90 euroa lähes kaikissa kaupoissa. Tilasin kahdet liivit play.comista yhteensä noin 28 eurolla. Toki siihen tuli alv päälle, kun tilaukseni sattui saapumaan sopivasti uuden alv-kantorajan astuttua voimaan ja play.com sijaitsee Jerseyn saarilla. Arvonlisävero nosti hintaa 7 euron verran. Käytännössä siis sain kahdet urheiluliivit yksien hinnalla.

  • Kiitos vinkistä! Olen itse aiemmin rintaliivejä tilaillut ulkomailta sekä hinnan että laajemman valikoiman vuoksi. Mutta se tietysti vaatii sen, että tietää kokonsa ja mallinsa. Mutta kuten tuossa alkuperäisessä tekstissä mainittiin, niin voihan niitä sovitella Suomen kaupoissa.

 2. Juuri näin. Tämän vuoksi tein sivuston, jossa esim ulkomailta tilattavien juoksukenkien hintoja voi vertailla:
  http://lenkkarit.fi/
  ja
  http://hinnat.lenkkarit.fi/fi/productsearch
  Alemman linkin hintojen vertailussa erottuu todella edullisia tarjouksia. Edullinen hinta tosin yleensä johtuu siitä, että mallin koot alkavat olla vähissä tai malli on tulossa vanhaksi.

 3. Yhä ajankohtainen aihe, tosin kaupat ovat vihdoin heränneet kilpailuun. Ylläolevat linkiit olivat ihan, mutta kannattaa katsoa myös http://www.kenkäkaupat.fi