Vuoden siivooja oli houkuteltu kuulemaan mahtavista rikastumismahdollisuuksista: ”Ensin minulle tarjoiltiin kahvikoneella tehtyä kahvia. Vaikka en juo kahvia. Kysyin että mikä tää juttu oikein on. Kukaan ei kertonut. Minun piti istua pöytään lipsimään juomaani ja kuuntelemaan mitä asiaa porukalla oli.

Minulle alettiin esitellä Zinzino-nimistä putiikkia, jonka kumppanin ylivertaisia kahveja käytetään jossain Euroopan hoveista, Michelin-tähden ravintoloissa ja vaikka missä. Eikä siinä vielä kaikki! Tuotteena on myös öljy, joka palauttaa Omega-tasapainon oikealle tasolle vain 120 päivässä. Ja verinäytteet analysoidaan St. Olavin yliopistollisessa sairaalassa Norjassa! Hyvin nopeasti päästiin läpikäymään taulukkoa, jossa esiteltiin huikeita tienaamismahdollisuuksia sekä puhelin- ja autoetuja. Kahvin kotimyynnillä 3000 e / kk tai jopa 12 000 e / kk. Fantastinen tilaisuus! Huikeat tulot ja musta työsuhdebemari alle. Joo morjens. Pitäkää satojen eurojen kahvikoneenne ja kytkykauppanne.” (Mari Koo)