Tapiolaan tuli kaupunkikeskuksena mainostettu Ainoa. Project Maman Katja ei vakuuttunut meiningistä, koska testivierailulla Ainoa vaikutti olevan peruskauppakeskus: ”Miellän kaupunkikeskuksen kuitenkin sisältävän muutakin kuin liikkeitä eli sitä kaupunkia – esimerkiksi espoolaisia yrittäjiä, tiloja asukastapahtumien järjestämiseen, yhteisöllisiä elementtejä ja lähidemokratiaa, kulttuuria ja lasten ja nuorten huomioimista. Näistä ei näkynyt vilaustakaan. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi huvikseen kutsua peruskauppakeskusta kaupunkikeskukseksi?

Tavoitin puhelimitse kauppakeskusjohtaja (!) Kirsi Borgin. Hän kertoi nimen tulevan siitä, että kyseinen rakennus on vain ensimmäinen osa Tapiolan keskuksen kehittämistä ja kokonaisuus muodostuu kaupunkikeskukseksi seuraavien vaiheiden myötä. Myös Stockmann on jatkossa osa kaupunkikeskus Ainoaa.” (Mari Koo)