Rami Aaltonen neuvoo, miten juomakoreista ja puusäleistä rakennetaan futon-sänky: ”Juomakorifutonin perusyksikkö on siis juomakori, joita on käytetty runsaasti varsinkin keskikeimon kuljettamiseen ennen tölkkien yleistymistä. Koreja pitää hankkia 16. Kopat saat mistä tahansa ruokakaupasta, mutta kauppaan kannattaa soittaa etukäteen ja varata koreja. [- – -] Sänky on jämäkkyydessään hyvä selälle, se noudattelee pitkälle vietyä kierrätettävyyttä ja hyvätuloiset hipsterit soittelevat ostoaikeissa ovikelloa kuultuaan vuoteesta. Hankintakustannukset ovat minimaaliset, varsinkin kun ottaa huomioon mahdollisuuden vaihtaa korit takaisin rahaksi. Itse asiassa pantteja saatetaan hyvin nostaakin, joten kyseessä saattaa olla paras mahdollinen sijoitus epävakaina aikoina. Mitä muuta sängyltä voi toivoa?” (Mari Koo, via @Katleena)