SwitchX toivoo, että esimerkiksi lehtitilausten peruminen olisi yhtä helppoa kuin tilausten tekeminen. Käytännön kokemus on osoittanut, ettei näin ole: ”Verkkosivuilla perumisen pitäisi periaatteessa onnistua, mutta ei lopulta kuitenkaan onnistunut. Syynä se, että minä lehden tilaajana (maksajana) jouduin rekisteröitymään asiakasnumerolla, joka viittaa puolestaan lahjatilauksen saajaan ja lahjatilauksen saaja ei voi perua lehteä verkon kautta.

Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi lopulta puhelu kyseiseen lehtitaloon. Puhelun alussa asiakasnumeron syöttämisen jälkeen valitaan 1.) Lehden tilaus, 2.) Lehtitilauksen peruminen tai 3.) muut asiat. Sopii arvata miten nopeasti perumiseen vastataan… Peruminen onnistui joka tapaukessa lopulta ja saman lehden tilaus olisi onnistunut muutamalla klikkauksella ja osoitetiedoilla.” (Mari Koo)