Mia pukeutui viikon ajan samoihin vaatteisiin: vaaleisiin villakangashousuihin, valkoisiin tennareihin ja mustaan neuleeseen. ”Mitä ajankäyttöön tulee, univormu on paras idea ikinä! Menin joka ilta rauhallisin mielin nukkumaan, kun ei tarvinnut mietiskellä, mitä laittaa päälle seuraavana päivänä. Aamulla säästyi aikaa, kun sujahdin vain tuolilla odottavaan univormuuni. Niin helppoa! Vaikka pukeutuminen on mielestäni kivaa, oli ihana olla ajattelematta sitä viikon ajan.
Minun oli pakko lopettaa kokeiluni viikon jälkeen, koska tuli niin mutainen keli, etteivät housuni olisi selvinneet siitä hengissä (pukeudu vuodenajan mukaan!). Aion kuitenkin jatkaa univormuun pukeutumista, etenkin jos edessä on stressaava viikko. Silloin on ihana tietää, että minulla on hyvin suunniteltu univormu boostaamassa itseluottamustani kaikissa tilanteissa.” (Mari Koo)