Ajattelin, että voisin tässä blogissa kommentoida hyviksi havaitsemiani ostoksia tai palveluita. Samoin tietysti myös olisi paikallaan kertoa, jos jokin hankinta alitti täysin odotukset.

Nyt sitten on vuorossa ensimmäinen tuote, jonka esittelemiseen sain kimmokkeen tämän päivän uutisesta. Hammaslääkäri kommentoi minullekin joskus, että leukojeni löysyyden vuoksi ei ole suositeltavaa jauhaa purukumia. Niin siirryin pastilleihin, ja päivittäiseen käyttöön on nyt päässyt Fennobon Oy:n XyliBon -täysksylitolipastilli.

Tuotteen edut:
– hyvä hinta-laatu-suhde: aski maksaa n. 1,40 euroa, ja siinä on noin 70 pastillia, jotka riittävät moneksi päiväksi (1-2 pastillia ruokailun jälkeen).
– piparminttupastilli maistuu raikkaalle
– suomalainen tuote
– koska pastillit eivät ole liian hyvän makuisia, ei niitä tule naposteltua maun vuoksi (kuten esim. Läkerol Dents-pastilleja)

Parantamisen varaa:
– pakkaus ei erityisen kätevä: ei saa suljettua tiiviisti kerran avattuaan, joten pastillit pitää siirtää johonkin toiseen rasiaan, jos niitä haluaa kuljettaa esim. laukussa mukana.
– saatavuus: pääkaupunkiseudulla pastilleja saa ostettua S-ryhmän isoista kaupoista (S-market, Prisma), mutta ei välttämättä muualta
– sitruunan ja etenkin vadelman maut ovat niin täyttä esanssia, etten osta niitä, ja pelkkä piparmintun maku kyllästyttää välillä