Kulutusjuhla

Kunnon renkaat kestävät

Fillarointikausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin, ja olen tyytyväinen viime loppukesän hankintaan eli pistosuojattuihin ulkorenkaisiin. Viime kesänä tavallinen rengas ehti hajota kolmesti, kunnes päätin investoida kestävämpiin malleihin. Kyllä kannatti: sen jälkeen ei ole tarvinnut renkaita paikkailla, vaikka olen ajanut lasinsirpaleidenkin yli.

Omat renkaani ovat Nokian, mutta pyöräliikkeistä löytyy varmasti muitakin vaihtoehtoja. Hintaa yhdellä renkaalla taisi olla n. 29 euroa, mutta rahaa ja hermoja säästyy, kun rengasta ei kovin usein tarvitse vaihtaa.

Näin normaalin työmatkapyöräilijän (päivittäin n. 20 km) näkökulmasta myös renkaiden rullaavuus on täysin kelvollinen.

2 Comments

  1. Jaa mää ku luulin otsikon perustella, et tääl on autonkesärengastestihavaintoarvuuttelunuuhkailukokemushankintasuosituksia., mutta taitaa olla niin vähä[auton]kulutuksista porukkaa, ettei semmosia tartte vartoilla vai? Tarttis ainailonakiesiin uudet kesätöppöset investeerata ihan lähiviikkoina. Resu siellä tosin jo pää punaisena kaivaa testiarvoita…

  2. Ainailona: Juu ei, en osaa kyllä autonrenkaista sanoa mitään. Suurin osa blogiporukastamme kuuluu kaksipyöräisiä kannattavaan (köyhään?) kansanjoukkoon.

    Tai no, voin seuraavalla kerralla taksikyydissä kysyä kuskilta, olisko siellä hyviä kesärengasvinkkejä. Taksimiehethän kai näistä tietää!