Kulutusjuhla

Vauvanpehmeä kosmetiikka toimii

Jostain keskustelupalstalta tms. sain vinkin, että vauvaöljy (omassa käytössä Natusanin tuote, jota saa useimmista isommista päivittäistavarakaupoista) sopii mainiosti meikinpoistoon. Piti testata, ja olen tyytyväinen hankintaan: muutaman euron hintainen puteli hajustamatonta öljyä pyyhkäisee vedenkestävänkin ripsivärin huomattavasti paremmin kuin moni ”oikea” meikinpoistotuote.

Öljy sopinee myös muutoin ihon kosteutukseen, sillä sitä varten se oikeasti on tarkoitettu. Tuotteen mainitaan käyvän lisäksi hierontaan. Hajustamattoman öljyn ainesosina ovat Paraffinum Liquidum ja Isopropyl Palmitate.

Toinen vauvatuote eli Natusanin sinkkivoide rauhoittaa kohtuullisen mukavasti herkempiä ihoalueita karvojen poishöyläilyn jälkeen ja estää näin karvatuppien tulehtumista. Tämäkään tuote ei ole hinnalla tai turhilla hajusteilla pilattu.

3 Comments

  1. Vauvaöljyä voi käyttää toisinaan myös suihkussa saippuan sijaan, jos tuntuu että iho räjähtelee kuivuuttaan muutenkin (comme talvella). Samoin Natusanin talkki toimii rankkoina aikona kuin ihme itse sekä deodoranttina että puuterina.

    Mut sinkkivoide oli uusi vinksu, kiitos!

  2. Talkki unohtuikin, olen sitä joskus itsekin kesähelteillä tupsutellut. Kiitos vaan sinne suuntaan muistutuksesta, että voisi taas kaappiin kyseistä tuotetta hankkia!

  3. Vauvojen pyllyjen kuivauspyyhkeet esim. Natusanin baby wipesit toimivat loistavasti myös nahkatakkien huoltamisessa. ainakin siis mopoilukäytössä olevien. lika lähtee ok, ja nahka kiiltää.

1 Pingback

  1. uapkrvagy