Kulutusjuhla

Kanelisokeri tuo viilille tuplahinnan

Kiinnitin kaupassa huomiota Valion uutuustuotteeseen eli kesäviiliin, jossa on muovikannen alle pistetty valmiiksi kanelisokeriseos. Hintaa viilille oli laitettu 85 senttiä, joka on suurin piirtein tuplahinta normaaliin hyla-viiliin verrattuna.

Aika kallista, totesin. Sokeri ei paljon maksa, eikä kanelikaan mielettömän kallis mauste ole, joten lisähinta mausteista tuntui kovin suurelta.
Lisäksi tässä viilissä on normaalia enemmän pakkausmateriaalia, koska siinä on erillinen muovikansi. (Toisaalta on myönnettävä, että nuo kannet ovat käteviä esimerkiksi samankokoisten rahka- ja kermaviilipurkkien suojana tarvittaessa).

3 Comments

  1. Parhaan viilin saa, kun tekee itse: lusikallinen luomuviiliä kulhoon ja luomumaitoa päälle. Vuorokauden kuluttua voit siirtää kulhon jääkaappiin ja viili on valmista syötäväksi. Eikä tarvitse enää pitäytyä tuossa naurettavassa kahden desin viiliannoksessa.

  2. Minulle kyllä riittää mainiosti se kahden desin määrä, kun en ole mikään himoviilistelijä. Litra viiliä olisi jo ihan liian iso annos!

  3. Litra viiliä kuulostaa jo pirun kustannustehokkaalle.