Kulutusjuhla

kahvia ja jäätelöä

Kun haluaa kunnon espressokahvia kotiin, niin Helsingissä osoite on Parhiala. Kyseessä on pieni kauppa (perustettu 1914) Hakeniemen hallissa. Loistavaa palvelua ja kaiken lisäksi saimme espressoa kupilliset maistiaiseksi. Tällä kertaa mukaan tarttui todella tummaa lajiketta/paahtoa Lattea varten (34e/kg).

Sitten oli vuorossa jäätelön ostaminen. Kevytjäätelössä oli rasvaa alle viisi prosenttia, kun kaikkein rasvaisimmassa noin 20. Jännä, että vain kevytjäätelöissä lukema ilmoitettiin isolla paketin kyljessä.

Nyt onkin sitten hyvä olla.

1 Comment

  1. Kyllä, Parhiala on paras tällä puolella kaupunkia. Tumman ja pehmeän kahvin ystäville voin suositella Perulaista Villa Ricaa tai Brasilialaista Bourbon Estatea.

    Jos pyörii eteläisessä Helsingissä, kahvit kannattaa hakea Kaffecentralenista, http://www.kaffecentralen.com/ .