Jouduin vuokraamaan auton. AVIS-vuokraamon virkailija esitteli erittäin ystävällisesti vaihtoehtoja ja vuokrasopimusta kohta kohdalta. Hän kuunteli minua. Ennen kuin rustasin nimeni paperiin hän kertasi vielä kaikki oleellisimmat ehdot varmistaakseen, että olin varmasti ymmärtänyt kaiken tärkeän. Lopuksi hän sujautti vielä lapun asiakastyytyväisyystutkimuksesta, johon osallistumalla olisin mukana vuokra-auton arvonnassa. No niin, ilmankos se oli niin ylitsevuotavan, peräti amerikkalaistyylisen, ystävällinen, ajattelin.

Astuttuani autoon ja käännettyäni virta-avaimesta, alkoi cd-soittimesta kuulua mitä miellyttävintä autoilumusiikkia, seesteistä kitarapoppia. Katsoin levyä ja sehän oli uusin Coldplay. Vau, en ollutkaan kuullut sitä. Lähdin ajamaan tyytyväisenä rallatellen, sillä koko prosessi oli ollut miellyttävän sulava tapahtuma.