Eilen kuljin pitkin Yliopistonkatua ja havaitsin Namiparatiisi-kaupan. Sisäinen namutätini ei voinut vastustaa kiusausta, joten uteliaana suuntasin sisälle. Myyjä tervehti iloisesti ja alkoi heti tarjota maistiaisia hyllyn takana olevista purkeista. Tietysti nappailin niin tyrnin-, joulun- kuin mustikanmakuisia löllöjä Bärenland-karkkeja.

Eikä tuollaisen maistelun jälkeen yksinkertaisesti kehtaa poistua kaupasta ostamatta mitään, vaikka itse asiassa tuollaiset hedelmäkarkit eivät edes kuulu suosikkeihini. Mukaani tarttui siis yksi saksalaisvalmisteinen puolen kilon namupussi, jolla oli hintaa 4,20 euroa. Lisäksi sain vielä muutaman karkin sisältävän pikkupussin mukaan.

Makeiset siis myydään valmiiksi pakattuina, mutta todellakin kaikkia makuja saa maistella. Hyllyssä näytti olevan myös luomu- ja vegaanikarkkeja sekä sokerittomia versioita.

Olen samaa mieltä kuin Sanna siitä, että kaupan sisustus ei vielä ollut erityisen houkutteleva, mutta ehkä se siitä kehittyy.