Kulutusjuhla

Kultamokkaa

Maksoin tänään kupista kahvia helsinkiläisessä pubissa 2.5e. Siis 15 mummonmarkkaa. Siis 150 vanhaavanhaamarkkaa. Kaiken huipuksi kuitissa oikein erikseen mainittiin ”Kuppi Kultamokkaa”. Mikä on teidän hintaennätys tavallisesta kahvikupista Suomessa?

6 Comments

  1. Olen jo lakannut tarkkailemasta kahvin hintaa koska se liikkuu niin järjettömissä sfääreissä, mutta aikoinaan muistan hirvitelleeni Turun Hotel Juliassa elokuvan jälkeen nauttimaani kahvin hintaa. Oli muistaakseni yli 20mk ja kuppi muistutti lähinnä sormustinta.

  2. Kahvia en juo, mutta kallein teekupilliseni oli joskus Tampereella jossain Finlaysonin suunnalla sijaitsevassa palatsissa. Hintaa oli muistaakseni 2,30 euroa perusteestä, joka oli myös hirveintä teetä mitä olen ikinä saanut. Maistui nimittäin kummallisen paljon kahville.

  3. Tolla hinnalla pitäisi jo saada rajattomasti santsia.

  4. Kahvinjuonnissa hinta on toissijaista, minä koen maksavani siitä rituaalista, että puheensorinan keskellä urbaanissa sykkeessä ja hyvässä seurassa saan nostaa kuumaa kuparijuomaa huulilleni tasaiseen tahtiin. On tietysti aina plussaa, että kahvi maistuu hyvältä ja sen kera saa pienen suklaanapin.

  5. Sen minäkin ymmärrän, mutta paha kahvi ”pubissa” ei ole sitä.

  6. En ole koskaan törmännyt hyvään kahviin pubissa. Pubista kahvia ostaessani olen kahviaddiktina tehnyt siis jo tietoisen päätöksen kiduttaa itseäni sillä litkulla. Eli minä olen sen ongelman itse luonut. Pubit tarjoavat sitten tuohon ongelmaan ratkaisun, joka on pöyristyttävän kallis ja kelvoton. Mutta minkäs teet, juotava on. 🙂