Kulutusjuhla

Jogurtti tuo jo kauneuttakin

Valio on jo pitkään markkinoinut jogurtin tuovan pitkää ikää. Nyt Danone pistää paremmaksi: eilisen Kauppalehden mukaan yritys on tuonut tämän kuun alussa Ranskan markkinoille erityisesti naisille suunnatun kauneusjogurtin.

Essensis-nimellä kulkeva maintotuote parantaa yhtiön mukaan tutkitusti ihon kosteuspitoisuutta. Se sisältäää muun muassa Omega 6:tta, vihreää teetä, E-vitamiinia ja probiootteja.

Ranskassa kolmella eri makuvaihtoehdolla varustettua jogurttia myydään neljän kappaleen pakkauksissa reilun kahden euron hintaan. Tuotetta lanseerataan lauseella “Nourish your skin from the inside.” Lisää vastaavia tuotteita on Danonelta luvassa tulevaisuudessa. (via, vaatii rekisteröitymisen).

Jos tämä tuote jostain syystä joskus päätyy Suomeen asti, niin jätän suosiolla hyllyyn. On pikkuisen liikaa, että minun muka pitäisi valita jogurttini sen mahdollisesti ihoon vaikuttavien seikkojen vuoksi.

2 Comments

  1. Samaa mieltä, siis kiinnostava uutuus, mutta maitokaappiin kaupassa jäisi, vaikka jogurtin ystävä olenkin. Sillä jotain hämyä siinä on, että kaikkien kauneusvoiteiden lisäksi pitäisi vielä syödä ”kosmetiikkaa”. Perinteisesti paljon kasviksia sisältävä ruokavalio ajaa saman asian kuin tämä jogurttikin.

  2. Jep, monet ns. terveysvaikutteiset elintarvikkeetkin ovat mielestäni usein turhia. Toki voivat toimia joillekin, mutta ruokavalio on monimutkainen juttu ja perusvalinnoilla voi jo vaikuttaa paljon. Se paljon kasviksia sisältävä ravintohan tunnetusti on jo iso askel monessa tapauksessa 🙂