Kulutusjuhla

Tenavien kanssa

Junioriblogissa Iida Siimes kertoo, millaista ravitsemusliikettä hän tenavien kanssa liikkuessaan arvostaa: savuttomuus, ketjuttomuus, leikkinurkkaus, tiettyä rauhallisuus ja ulkoterassi.  ”Suojaterassipaikkoja ovat esimerkiksi Tamminiemen tien hienot ja kallit huvilakahvilat. Paljon halvemmalla selviää, kun kahvittelee lippakioskien äärellä. Ihan keskeisimmät ovat Esplanadin puistossa, ja nekin hyvin viihtyisiä.  Pari mitä sympaattisinta lippakioskia ovat Krunikassa Liisanpuistokossa bussi 18:n päätepysäkin vieressä ja Kaisaniemenpuiston laidalla Unioninkadun ja Kaisaniemenrannan kulmassa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tamminiemessä maksettiin juuri kahvista 4e. Sai tosin juoda miten paljon vain. Toivottavasti myös Karhupuiston lippakiska avaa itsensä. AInakin huoltomiehet ovat kuhisseet kiskalla koko viikon.