Kulutusjuhla

Pääsiäis(suklaa)munia

Aamuteeveessä kerrottiin Hesarin pääsiäismuna-arvostelusta. ”Muumi ei vaan maistu hyvältä”, oli pikkupoikakin osannut sanoa. Eilen ostin kotiin pari Kinderiä ja pettymys oli suuri. Suklaata oli vain nimeksi ja se oli pahaa, lelut olivat turhia muoviukkoja ja prosessista kertyi roskaa luvaton määrä. Paljonkohan sen turhan muoviukonkin tekemiseen on käytetty energiaa?

Ennen leluina oli koottavia ja vaikka mitä hienouksia. Lisäksi osassa nykyisissä suklaamunista ei ole käytetty kaakaovoita, joten ne ovat vain suklaantapaisiamunia.

4 Comments

  1. Myös Uutispäivä Demari teki oman pääsiäismunatestinsä.

  2. Ei oo pääsiäsmunatkaan niinku ennen … 🙁 *snif*

    Itselläni on nyt tää ympärysmitan pienennys -projekti, joten jos ylipäätään ajattelen laittavani suklaata luukusta sisään, siinä kohtaa ei ole varaa mihinkään suklaata muistuttavaan rasvahöttöön. Kaikki pääsiäismunat ja vastaavat tilpehööriesitykset jää siis auttamatta skaalan ulkopuolelle. Vain tarpeeksi tumma mutta silti makea tavara, tai perusluotettava Fazerin sininen tai (lääh) Maraboun jokin simppeli malli olisi tarpeeksi VARMA SUKLAA, jotta sen voi syntilistalleen hyväksyä.

  3. Löysin minimunia! Hyviä! Pienen pieniä, n. 1.5 cm korkuisia – täyttä suklaata. Njam. Ostin 2 (lue -> KAKSI!) ,D

  4. Osaako joku neuvoa, mitä pääsiäismunia kannattaa ostaa, jos ei halua yllätykseksi mahdotonta läjää muovisilppua, jolla ei voi tehdä mitään, vaan jotain järkevää? Mutta kuitenkin jotain mistä lapsikin innostuu? Ja jos vielä saisi sellaisen, jossa suklaakin olisi hyvää? Onko täydellistä pääsiäismunaa olemassa? (Mignon on aika lähellä, jos ei välitä niistä yllätyksistä 🙂