Kulutusjuhla

Puuttuvat värikoodit

Veera järkyttyi Alkon muutoksista: ”Olivat uusineet hintalappunsa hyllyjen kyljessä ja samalla kertakaikkiaan munanneet mainion käytännön: Hävittäneet viinin tyyppiä indikoivat värikoodit! Vanhaan hyvään aikaan näki yhdellä silmäyksellä niitä keltaisia ja vihertäviä palkkeja vilkaistessaan, oliko viini omaan suuhun tai tilanteeseen sopivaa. Nyt niistä lapsenpaskan värisistä lappusista ei ota mitään tolkkua, kun fonttikin on niin pientä, ettei sitä lukemaan ole ilman suurennuslasia asiaa.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Hitto. Värikoodit olivat varsin näppäriä 🙁

  2. Värit päälle ja heti!

  3. Tämähän on todella huolestuttavaa! Ensin Soaven etiketti ja nyt tämä. Grrrr…

  4. Mitäh! Kuinka minä nyt valkkailen Alkossa ylläriviiniä kotiin maisteltavaksi? (juu, en ole aikoihin Alkossa käynyt, joten tämä tuli täytenä järkytyksenä)