Kulutusjuhla

Samsoniten laukun pyörät eivät kestä

Laurakaisa on tyrmistynyt Samsoniten matkalaukun kestämättömyydestä: ”Samsonite valmistaa perässä vedettäviä laukkuja, joita ei voi vetää perässä, koska niiden pyörät eivät kestä sitä. Jos tästä huolimatta kuitenkin on niin typerä, että vetää laukkua perässään, täytyy varautua ostamaan uusi, yli sata euroa maksava laukku kerran neljässä kuukaudessa tai kenties vielä useammin, koska korjausmahdollisuutta viiden kuukauden ikäisille laukuille ei enää ole olemassa.” (Mari Koo)

5 Comments

  1. Kannattaisi olla yhteydessä oman paikkakunnan kuluttajaneuvojaan matkalaukkua koskien, sillä kyllä kuluttajansuoja niitäkin koskee!

  2. Otin yhteyttä matkalaukun myyneeseen kauppaan, ja sain sieltä varsin kehuttavaa palvelua. Varaosien pitäisi olla jo matkalla, toivotaan parasta.

  3. Matkustan työssäni noin 100 vrk / vuosi, ja olen näin tehnyt viimeiset 15 vuotta. Tänä aikana minulla on ollut 1 Samsonite perässävedettävä ”oyster” matkalaukku, ja yksi Samsonite lentolaukku (josta nyt kyllä on vetoketju rikki). Kestävämpiä laukkuja ei tuohon hintaluokkaan löydy.

    Samsonite laukuissa on takuu, joka koskee myös pyöriä.

    Ko. henkilö lienee ostanut laukkunsa feikkinä Mustamäentorilta.

  4. Samsonite Epsilon Deluxe matkalaukkuja löytyy useampia omasta takaa. 360-astetta pyöriviä puöriä menee pari vuodessa. laukkua vedettässä pitkiäkin matkoja säälimättä perässä paikassa kuin paikassa, takapyöriä ei ole mennyt ensimmäistäkään, kuormaa on yleensä lähemmäs 30kg kuin 20kg ja on noiden päällä istuttukin, jopa laskettu alikulkutunneliin mäkeä hiekoitettua ramppia pitkin 😀 Tärkein ominaisuus on laukun iskunkestävyys ja tuplahuullokset! Pyörät on kuluvia vaihto-osia ja niitä saa varaosina! (vaihto onnistuu kotikonstein reissussakin ja aina 1-2 pyörää mukana).

  5. mistä niitä pyöriviä renkaita saa liikkeessä ei tietoa