Kulutusjuhla

Varsisellereiden turhan suuri pakkauskoko

Kari Tuurnalle riittäisi vähemmänkin kuin puoli kiloa varsiselleriä: ”Kipaisin Stockmannille hakemaan varsisellereitä, koska tiesin, että se on ainoa paikka lähistöllä, josta varsisellereitä varmasti löytyy.
Löytyihän sieltä. Ainoastaan idioottimaisiin puolen kilon pusseihin pakattuna. Kysyin myyjältä voiko tämä olla totta ja minkälaisille suurkeittiöille nämä pussit on suunniteltu, sillä yleensä normaalin kotitalouden tarve on muutama varsi kerrallaan. Myyjä myönsi tämän, ja kertoi, että asiasta on ennenkin huomautettu. Samalla hän esitti toivomuksen, että lähettäisin palautetta www-sivujen kautta, jolloin palaute menee suoraan johdolle asiakkaalta.
” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Täytyy van fiksailla sitte enemmän Bloody Maryja.. 🙂 Eiku piti sanomani, että jos kaipaat varsisellereitä toriaikaan, Hakaniemen torilta yleensä kyllä löytyy. Se on muutenkin kuin enemmän paikallisille ja vähemmän turisteille kuin esim. Kauppatori. Eikä tarvi ostaa puolta kiloa.

  2. Torit ja kauppojen (ikävästi vähenevät) liha- ja kalatiskit ovat myös yhden hengen talouden pelastus; ei tarvitse ostaa neljän aterian tarpeiksi esimerkiksi lihaa kaappiin pilaantumaan.