Kimppakiva-blogissa kritisoidaan huonosti kestäviä kierrätystuotteita: ”Moitin siis Kierrätysfirmoja siitä, että ne valmistavat joskus tuotteita, jotka joka tapauksessa päätyvät muutamassa vuodessa kaatopaikalle välttävän laadun vuoksi. Silloin Kierrätysfirman toiminta vain pahentaa ilmastonmuutosta. Toiminta vain kuluttaa energiaa ja ainoa hyötyjä on kaatopaikka kun jätteen saapuminen ajoitetaan uudestaan ja jätteeseen on tungettu vähän enemmän energiaa ja päästöjä käyttöajan pidentämiseksi. Eivät Kierrätysfirmat tietenkään ole ainoita, jotka tekevät tällaista kertakäyttökulutustavaraa. Pitäisi toki moittia kaikkia firmoja, jotka sellaista roskaa tekevät ja vielä enemmän niitä isompia kuin pieniä Kierrätysfirmoja. Mutta erityismaininta Kierrätysfirmoille tulee siitä, että ne ainoina onnistuvat myymään tämän ‘tiimaritavaran’ niille, jotka eivät Tiimarista muovia ikinä ostaisi.” (Mari Koo, Saaralle kiitos vinkistä!)