Kulutusjuhla

Asuntokauppaa netissä

Tuija myy omaa asuntoaan (kolmio Käpylässä tarjolla) ja miettii asunnonvälitysbisnestä: ”Kiinteistömaailman viime kuussa avaama nettipalvelu pyrkii aktivoimaan potentiaalisia ostajia antamalla näiden ensin tehdä hintaehdotuksia. Asunnosta tehdyt tarjoukset ovat verkossa nähtävillä.Asuntojen.hintatiedot.fi – palvelu kertoo tyydyttäväkuntoisia parvekkeellisia kolmioita myydyn Käpylässä (postinumero 00610) 125000 – 150000 euron hintaan.

Asuntovälitysbisnekseen tuli säpinää viime vuoden keväällä kun Igglo tuli markkinoille Korvamerkitsemis- ja Hiljainen myynti – konsepteillaan. – – – Kiinteistömaailmakin yrittää kovasti hyödyntää verkkoa. Kotikissan blogialusta on silti pikkuisen liikaa. Onhan asunto ja koti toki lähellä sydäntä, mutta ei nyt ihan niin lähellä, että ottaisin kiinteistövälittäjäni blogipalvelun tarjoajaksi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Minä jotenkin näen, että se kotikissan blogi on tarkoitettu juuri koti- ja asumis-aiheiseen kirjoitteluun?

    Siellä on yksi blogi, joka on päässyt minun vakiseurattavaksi, kun kirjoittaja kirjoittaa positiiviseen sävyyn minun omasta kaupunginosasta, joka ei aina saa ansaitsemaansa julkisuutta.