Kulutusjuhla

Vaikea lika pois autosta

Mea etsi tietoa autonpuhdistukseen ja lista on vakuuuttava: ”No minä siitä sitten kysymään inttervepistä neuvoa, että Millä vaikea lika lähtee autosta ja opiskelemaan. Että viidesti vuodessa Autoglymin Super Resin Polish alle ja Extra Gloss Protection päälle. Ja välillä vahaukset pelkällä Super Resin Polishilla tai esimerkiksi Korrek Tefloxilla tai TFX-vahalla. Ja mustille osille Autoglymin Bumper Carea. Sekä konehuone kahdesti vuodessa Motorcycle Cleanerillä tai Engine Cleanerillä. Viimeistelyksi Autoglymin Vinyl & Rubber Care. Myös Bumper Care käy.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Noita uusia nano-vahoja kehuvat kovasti tehokkaiksi. Itse käytän Turtle Waxon Color Backia kerran vuodessa, jonka päälle laitan keväällä kerroksen Korrekin suojavahaa. Suojavahan laitan lisäksi kerran keskellä kesää ja sitten taas syksyllä uudestaan kun auto menee talvisäilöön.

    Etenkin tuo punaisessa putelissa myytävä Color Back tekee ihmeitä. Mutta jos autosi on uudelleenmaalattu vähänkin huonommilla pohjatöillä voi käydä kummia. Kaverin vanhasta autosta lähti likatahraa hinkkaamalla niin uusi maalikerros kuin alkuperäinen 70-luvun maalikin, paljastaen suoraan pohjavärin! Kertoo jotain tahnan tehosta 🙂