Kulutusjuhla

Hierontakynttilä ja rakkausnopat Lindexiltä

Jossain vaiheessa olen päätynyt Lindexin kanta-asiakkaaksi, joten saan kotiini mainoksia ja tekstiviestejä kännykkään. Tänään tipahti jouluinen mainosläpyskä, jossa hörsyläisten alusvaatteiden seassa mainostettiin ”hierontakynttilää” (8,95 e) ja ”rakkausnoppia” (7,95 e).

Kynttilällä on kyllä aika hyvä hinta, ellei se sitten ihan itsessään hoida hierontaa. Jos rakkausnopat tuovat lemmen, niin sittenhän sijoitus ei ole kovin suuri, mutta epäilen tässäkin kyseessä olevan jotain muuta.

Jos joku on jo Lindexissä ehtinyt tuotteisiin tutustua, niin voisi valottaa, mitä erityistä näissä, enemmänkin erotiikka- kuin naistenvaateliikkeen mieleen tuovissa tuotteissa on.

IMG_0644.jpg

4 Comments

  1. En ole kyseisiin tuotteisiin tutustunut, mutta markkinointikonteksti vaikuttaa minusta harvinaisen selvältä. Joulu on kai luksusalusvaatteiden parasta myyntiaikaa, ja naisille näitä tuotteita ostanevat tällöin usein heidän seurustelukumppaninsa tai puolisonsa (jos tämä ostaja ei ole mies, niin ostoksella saattaa olla edes jonkilainen mahdollisuus osua kohdalleen). Aivan turhaa väittää, ettei tällaisiin hankintoihin liitettäisi eroottista merkitystä tai viestiä, eri asia sitten, miten tämmöinen kullekin toimii.

    Moni ujo ei kehtaa mennä erotiikkakauppaan joululahjaostoksille, vaikka ehkä mieli tekisi, joten eroottisväritteisesti nimetyt tuotteet varmaankin tekevät hyvin kauppansa niiden hepenien rinnalla.

    Ei niissä mitään erityistä tarvitse olla, mielikuvia ja tunnelmanrakennuspalikoitahan tässä myydään.

  2. IORi: Juu, markkinointikikkana varmaan toimiva. Jäin miettimään, onko ideana, että nainen jättää tuon läpyskän pöydälle, jotta oma kulta voi siitä sitten vilkaista ja todeta, että jassoo, Lindexkin myy jotain noin seksikästä.

    Mutta hei, se hierontakynttilä, ei semmoisia mulle, kiitos! Sen sijaan hierontaöljy ja lupaus seuraavan vuoden niskahieronnoista sopisi paremmin…

  3. Noh nuo ovat sentään aika pehmoisia juttuja. Riikassa näin naisten alusvaateliikkeessä myynnissä ruoskan. Tosin sen verran runsaasti paketointuna, että laatikon sisältö selvisi vain englanninkielisestä tekstistä.

  4. Jos tuo hierontakynttilä on sellainen kuin oletan, niin itse sillä kynttilällä ei hierota. Kynttilä sen sijaan sulaa lämpimäksi (mutta ei liian kuumaksi) hierontaöljyksi.