Kulutusjuhla

Sarastusvaloon herääminen talven hittituote

Joulun hittilahja on kuulemma herättävä valo. Tähän Philipsin Wake-up Lightiin syttyy valo ennen varsinaista herätysääntä, eli heräämisen pitäisi olla miellyttävämpää. Lisäksi herätysääniksi voi valita vaikka laineenliplatusta tai linnunlaulua. Näinä pimeinä aikoina sarastukseen herääminen kuulostaa houkuttelevalta.

Esinetarinoiden Nieminen-Sundell oli omakohtaisesti havainnut tuotteen suosion:

”Näin näytekappaleen Stockalla, joskaan myytäväksi asti laitteita ei heilläkään ollut. Muovinen esine on aika heppoisen tuntuinen. Näinä pimeinä aikoina valkoiseen muovikoteloon pakattu loisteputki riittää antamaan hyvät myyntikatteet! Wake-up Light on kuitenkin pienempi kuin varsinaiset valohoitovalot, jotka ovat sitä paitsi hervottoman kalliitakin.”

Wake-up Light keventää kukkaroa reilulla satasella, radiolla varustettuna vielä enemmän. Vastaavia tuotteita on toki muillakin valmistajilla: esimerkiksi Ad-Lux myy Sunrise-sarastusvaloja.

1 Comment

  1. Hobby Hallista saa 89e:llä, eli huomattavasti halvemmalla kun muualta. Siis postimyynnistä en tiedä, vaan niitten myymälässä Arabiassa olen nähnyt.