Kulutusjuhla

Huolto ei testaa koneen käynnistymistä

Leon kannettava on rikki: ”Sain kannettavan tietokoneeni huollosta lähes kahden viikon odottelun jälkeen. Koneeseen oli vaihdettu tuuletin ja kovalevy. No. Koneessa oli edelleen sama vika kuin huoltoon sen toimittaessani. Kone ei käynnisty ollenkaan. Olisiko tämän toteaminen ollut liian haastava tehtävä jo huollossa? Lupasivat tulla noutamaan koneen uudestaan korjaukseen mahdollisimman pian. Kysyin tilalle varakonetta. Ei kuulemma ole sellaisia. Koneellani on Fujitsu-Siemensin kolmen vuoden on-site huoltotakuu. Fujitsun puolesta hommaa hoitelee Power Mill -niminen yritys. Surullisinta on, että tämmöisissä tilanteissa sitä huomaa, kuinka riippuvainen tietokoneesta oikeasti on.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Vanha kunnon Powermill. Siitäkin huolimatta että kone tuli klesana takaisin (mikä ei ole yllätys), olen yllättynyt että se tuli sieltä niinkin nopeasti takaisin.