Kulutusjuhla

Luksusluokan HeViä

thursday 6. marchta 2008 klo 11.45 kirjoittajana Mari Koo

Qimkiä harmittaa hedelmä- ja vihannesosastojen taso, joten hän suunnittelee parempaa: “Ehkä joku kaunis päivä vielä perustan luxusluokan hedelmä- ja vihannesputiikin. Lajikohtaisesti oikeaan lämpötilaan ja ilmankosteuteen säädetyissä vitriineissä olisi tarjolla viittä vaille nautintavalmiiksi kypsyneitä tuotteita. Eikä niitä kaadeltaisi ikinä laatikosta toiseen vaan siirreltäisiin vain tarvittaessa, hansikoiduin käsin. Ja talviaikaan tuotteiden oheen pakkomyytäisiin kylmää eristävä pakkaus, ellei asiakkaalla olisi mukana kelvollista kassia! Niin juuri siellä tehtäisiin 🙂” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

2 kommenttia kirjoitukseen “Luksusluokan HeViä”

  1. zepander says:

    Vähän jäi askarruttamaan se, että kun ne hedelmät tulee enemmän tai vähemmän satunnaisin menetelmin viljeltyinä, enemmän tai vähemmän satunnaisesti paiskott… tai siis käsiteltyinä ja lentorahdattuina Suomeen, niin paljonko sillä saattohoidolla enää on väliä?

  2. Qimki says:

    Unelmapuotini laatuketju pitäisi kenties ulottaa tuotannon alkulähteille? No problem, siinä vaiheessa kun olen tuohon ryhtymässä.

Kommentoi