Kulutusjuhla

Kattilan oheen muuta pientä

Kirsti Ellilä lähti ostamaan Ikeasta kattilaa ja kuinkas kävikään: ”Kattila siis ostettiin. Sitten löytyi hieno höyrytysosa, sekin pistettiin kärryyn. Sitten näkyi hienoja kelim-tyynynpäälisiä, niitä piti saada. Mitenkäs monta tyynyä meillä onkaan sohvalla? monta. Joten tyynynpäällisiäkin otettiin monta ja hei, tuollahan on hieno iso kelim sohvan päälle, eikö olekin hieno. On on, hieno on. Joten sekin pistettiin kärryyn. Sitten vielä lamppu, koska siitäkin on ollut puhetta, niin ja onpas halpoja pyyheliinoja, niitä tarvitaan kesämökille, koska siellä kaikki pyyheliinat ovat ärsyttäviä vohvelikankaisia liuskoja.

Kassalla paljastui, että laskua oli kertynyt 430 euroa. Ja siis me lähdimme sinne ostamaan halpoja kattiloita.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Noinhan se just käy. Viimeksi mä en lähtenyt ostamaan mitään, ihan kaverin seuraksi vain, ja silti pääsin eroon 60 eurosta.

    Niiden konseptissa on jotain ilmeisen toimivaa…

  2. Apua! 430€ on 1/3 mun kuukausipalkasta!!! Ihan kiva et joillain on varaa ”vähän tehdä heräteostoksia”…

  3. Minä puolestani söin eilen IKEAssa kalleimman jäätelön ikinä: 346 €! Alun perin menin sinne syödäkseni vain 1 jäätelön. Mukaan tarttui jäätelön lisäksi 1 nojatuoli. Paljon jäi vielä ostettavaksi vaikka hodarin seuraksi… 🙂