Kulutusjuhla

Kolmenkympin kauppalasku

Sannamari kauhistelee kauppalaskua: ”Kassillinen normaalielintarvikkeita ja pari jotain hygieniatuotetta, ja loppulasku on aina sen noin 30 euroa. Mikä on kallistunut paljon vai kaikkiko vähän? Juusto ainakin maksaa järkyttävän paljon. Ruisleivän hinta on noussut, onneksi sitä voi haalia ”tarjouksesta” ja lykätä pakastimeen. Ja lihan hinta, huhhuh. Eikä kasvisten hintakaan kai järin edullinen ole. Melkein ostin tänään lehtisalaatin pitkästä aikaa, mutta ei ei: 1,30 euroa muutamasta lehdestä…” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Olen huomannut ihan saman, ja tuntuu että se on tapahtunut kovin nopeasti. Huh. Hirvittää vähän miten tässä saa rahat riittämään pitemmän päälle. Parina päivänä olen leiponut leipää itse, tulee vähän halvemmaksi, ja hyvääkin on, useimmiten.

  2. Totta! Käyn kaupassa kerran viikkossa. Pikkuhiljaa tuotteiden hinnat ovat nousseet 10 – 30 senttiä, enemmänkin. Äkkiä se ruokakassissa näkyy. Eli taistelemaan… olen kyllä siirtymässä yhä enemmän kasvisruokiin ,D

  3. Juuston hinta on noussut ihan sairaasti, ennen iso pala juustoa oli 3e, nyt 5e. 😮