Kulutusjuhla

iPod hajoili, sen tilalle toinen pikkusoitin

Helen osti kolmisen vuotta sitten iPodin, joka ei tosin toiminut halutulla tavalla: ”Soitin oli vähän väliä rikki ja huollossa, jo takuuaikana se vaihdettiin toimivampaan useaan kertaan. Reilu vuosi sitten takuu oli jo umpeutunut, mutta soitin lakkasi toimimasta, ja silloin lääkkeeksi keksittiin akunvaihto, operaatiolle kertyi hintaa 90 euroa. Nyt alkukesästä soitin taas vaan yhtäkkiä sammui, kesken käytön, ja tällä kertaa huollosta sanottiin vaan että kovalevy on sökö (lausunnon hinta 20 euroa), mutta tilalle saisi kuulemma ”vastaavan” 250 eurolla! Kamoon hei, soitin maksoi ehkä kolmisen sataa aikoinaan uutena, ja on siis jo kerran korjattu 90:llä, ihanko tosissaan meinaavat että n. 400 eurolla saa tuotteen jolla käyttöikä täysin ohjeiden mukaan käytettynä on vajaa kolme vuotta? Ihan kaikkeenn ei kuulkaan meikäläinenkään suostu, joten ostettiinkin tilalle kätevä pikkuinen klipsisoitin, vain 39,90 euroa ja vielä väriltään hot pink!” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Linkki ei toimi (kirjoitusvirhe osoitteessa).

  2. Kiitti huomiosta, nyt pitäis toimia.

  3. Minulla myös iPod-ahdistusta ilmassa. Omastani viis (kun voin korvata podin rikkoontumisen kännykällä, opis just), mutta Spögen rippilahjan brickoontuminen harmittaa!