Mainokset tekevät Elma-tädin hulluksi: ”Vaikka itsellänikin on lapsia, ja ovathan ne joskus pieniäkin olleet, enkä siis ole sinällään mikään lapsivihuri, niin yksi mitä en kestä, en perhana soikoon vaan kestä, on mainoksissa esiintyvät lapset.

Uusimpana kauheutena pyörii nyt se oisko se Soneran mainos, jossa kersa puhuu äitilleen ja sanoo ”kyllä mä pärjään” ja äiti vastaa ”niin mäkin”.

Minusta tossa asetelmassa on jotain ihan saakelin kummallista. Ei äitien tarvi vakuutella puhelimessa pikkukersoilleen pärjäävänsä! Eikä kukaan juuri ja juuri puhetaitoinen kersa sano tolleen äitilleen! Siis voi muna.

– – – En voi enää myöskään kulkea metroasemilla, koska printtimainonta! Tämäkin kamaluus on jonkun teleyhtiön, ja slogan menee jotenkin että ”ota nyt tohon kontakti”. Ja printtikuvissa on jotain niin hirveitä ääriteinejä! Ei teinit ole tollasia! Ei ainakaan melkein kukaan!” (Mari Koo)