Kulutusjuhla

Pikapuurot lisukkeilla

Loimaannorppa tykkää sekoitella Elovena-pikapussipuuroja ohjeen mukaan: ”Olen tässä matkan varrella vähitellen ymmärtänyt, että tuotteisiin painetaan tekstejä, jotta niitä luettaisiin. Nyt satuin vilkaisemaan mitä Eloveena-paketin kylkeen on rustattu, ja siinähän neuvottiin sekoittamaan mustikkakeittoa, jugurttia ja pikapuuroainekset. Ja kerrankin tein niin kuin käskettiin. Menestys! Elovena hetki, Valion maustamaton A -jugurtti sekä Mustikkakeitto – mikä loistava yhdistelmä. Nopeaa ja hyvää! Mukaan voi heitellä vielä marjoja jos on puuhastelu-tuulella mutta ehkä kokonaisuuden etu on myös kertakaikkinen helppous.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Jos haluaa vielä säästää vähän rahaa, niin käyttää pussipuuron sijaan esim. Pirkka pikaluomukaurahiutaleita. Teen itse aamupuuroni kaatamalla sopivasti hiutaleita (mitä vaan 3 minuutin tai alle) lautaselle, hitu suolaa, kiehuvaa vettä ja sekoitus. Kansi päälle hetkeksi ja puuro on muutamassa minuutissa valmis. Kattilaa ei tarvitse tiskata ja on huomattavasti halvempaa kuin pussipuuro.

  2. Hyvä lisäys Matlikselta, pienten pussipuurojen kilohinta kohoaa nopeasti, eikä yksittäispakatut pussit ole kovinkaan ekologisia.
    Laiskuus voitti mökillä. Kotona kelpaavat jo tavallisetkin hiutaleet. 🙂