On se kyllä kumma, että huoltofirmoilla ja erilaisilla remppareiskoilla tuntuu olevan aivan erilainen aikakäsitys kuin meillä muilla. Kun sanovat, että soittavat tai tulevat korjaamaan jonkun asian ”huomenna”, sitä soittoa tai käyntiä saa yleensä odotella vähintäänkin useamman päivän. Useimmiten menee hermo odotellessa, ja soitan sitten muutaman päivän päästä että milloin saatais homma kuntoon, jolloin apua saattaa saada ehkä jo viikon sisällä, tai sitten vaatii vielä muutaman soiton. Tiedä sitten, kuinka kauan muuten kestäisi. Sitten kun vihdoin saa korjaajan langan päähän, on niin hämmentynyt, ettei osaa edes valittaa, että se tulis edes joskus.

Soittaisivat edes silloin, kun ovat luvanneet tulla korjaamaan, jos huomaavat, etteivät ehdikään. Niinhän sitä muutenkin tässä maailmassa toimitaan. Silloin tuo odottelu olisi ainakin helpompi hyväksyä.

Olen tämän ilmiön huomannut jo aiemminkin, mutta nyt tämän taas huomaa, kun pesukone hajosi viikko sitten ja edelleen odotellaan sitä korjaajaa. (Meillä pestään pyykkiä normaalisti joka päivä, vauvaperhe ja kestot käytössä)

Pitäisi muuten korjaajan tulla huomenna. Katsotaan, miten käy.