Kulutusjuhla

Tuoteselosteet erottuvat huonosti ja ovat liian pienellä

Ajatuksia-blogissa ei haluttaisi tihrustaa tuoteselosteita: ”Suurennuslasin kanssakin on vaikeuksia, kun pohjaväri ja fontin väri on valittu hyvin loivalla kontrastilla. Olen kokenut, että ainoa toimiva keino on skannata teksti koneelle ja lukea se tekstinkäsittelyyn. Sitten näistä kyllä tolkun saa, mutta onko se järkevää tämmöinen ”Aasiakkaan” aliarviointi?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Milla "Miffy" Jaakkola

    Pitäisi saada aikaan sellainen laajamittainen kuluttajaboikotti joka käsittäisi yhtälailla epäilyttäviä lisäaineita sisältävät tuotteet kuin nekin, joiden sisällöstä on mahdoton ottaa selvää. Vähän samoin kuin autoa ajaessa pitäisi olettaa jokaisen kävelijän olevan itsemurha-aikeissa, tulisi jokaista tuotetta kohdella oletusarvoisesti myrkyllisenä niin kauan kunnes tuoteselosteesta selviää koostumuksen olevan turvallinen.