Varo vaan -blogin Ainailona antaa vinkit kissojen karvojen poistoon tekstiileistä: ”Teippiharjoista paras on ehdottomasti Clas Ohlsonin megarulla! Siinä riittää revittävää, rulla pyörii pehmeästi ja tekee juuri sitä työtä käskettyä, mihin on tarkoitettu. Lisäksi siihen saa edullisesti täyttörullia eikä vartta näin ollen tarvitse heittää pois sen takia, että ei tiedä minkäsorttinen hylsy siihen sopii. Tosi bueno, mainossloganinsa [otsikossa] on tässä yhteydessä täysin kohillaan!

Toinen pelastava keksintö on Devlon pva-system monikäyttösieni. Niitä myydään yleensä messuilla ja markkinoilla. Omanmme ostimme asuntomessuilta. Tuon sienen kun kostuttaa ja sillä pyyhkii pöytäliinan [juu, ne turilaat saavat meillä hyppiä pöydillä silloin kun ei syödä], lakanan, sohvan – minkä hyvänsä hankalasti imuroitavan tekstiilin, niin johan vaan säihkyy nöyhtää vailla sen jälkeen.” (Mari Koo)